Ilolan perhekahvila

Ilolassa on aloittanut uusi perhekahvila tauon jälkeen!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton
Tikkurilan yhdistyksen

PERHEKAHVILA

Tiistaisin klo 9-11
Ilolan koululla, Epinkoskentie 5,
Iltapäiväkerhon tiloissa
Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille.

Tervetuloa!

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille!

Olipa vauva vielä masussa tai lapsia jo useampia, olet tervetullut kahvilaan. Vaikka vauva ei vielä leikkikaveria kaipaisikaan, tarjoaa perhekahvila äidille ja isälle juttuseuraa, mahdollisuuden tutustua muihin alueen lasten vanhempiin ja saada vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevilta.

Perhekahvilat toimivat vapaaehtoisvoimin.

Yhteistyöllä sujuu jälkien siivoaminen ja lelujen paikoilleen laittaminen.

PERHEKAHVILAN OHJEET:

• Kengät jätetään eteiseen.
  • Tartuntariskin vähentämiseksi kädet pestään ennen kahvilaan tuloa ja ruokailun yhteydessä. Tulethan kahvilaan kuitenkin vain terveenä!
  • Lapset leikkivät vanhempien vastuulla, mutta katsommehan hiukan kaikkien pienten perään!
  • Siivoathan omat jälkesi: tiskit astianpesukoneeseen ja roskat lajiteltuina niille varattuihin astioihin (biojäte / kartonki / lasi / metalli / sekajäte)
  • Perhekahvilan vetäjille saa antaa palautetta ja ehdotuksia toiminnan kehittämiseksi!

YHTEYSTIEDOT:

Tikkurilan perhekahvilaa koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä s-postiosoitteeseen perhekahvila.tikkurila@gmail.com!

Käy tutustumassa myös perhekahvilan facebook-sivuihin: MLL Perhekahvila Tikkurila!